صدور حکم پرونده قاچاق سازمان یافته در گمرک بازرگان هراز به طرف تهران یکطرفه شد هشدار به مسافران نوروزی؛ بازگشت را به لحظات آخر تعطیلات موکول نکنید مجروح شدن ۷۶ هزار نفر در تصادفات نوروزی مرکز رسانه قوه قضاییه: درگذشت حجت‌الاسلام نیری بر اثر بیماری بوده‌است سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور

پیشگیری از ۳۰درصد از سرطان‌ها در بزرگسالان

رئیس دانشگاه بقیه الله گفت: سرطان دومین عامل مرگ و میر در کشور است اما حمایت های روانی و اقدامات تسکینی در کنار درمان دارویی می تواند نتایج بهتری را حاصل کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، سعید ابوالقاسمی رئیس دانشگاه بقیه الله گفت: سرطان دومین عامل مرگ‌و‌میر در کشور است و هرچقدر سن و امید به زندگی بالاتر می‌رود این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

به گفته وی در حال حاضر ۹۹درصد ابتلا به سرطان در بزرگسالان است ۳۰ درصد قابل پیشگیری است. اقدامات تسکینی در بیماری سرطان از اهمیت خاصی در کنار درمان دارویی برخوردار است.

او افزود: وزارت بهداشت باید در حوزه مراقبت‌های تسکینی خدمات جدی‌تر انجام دهد. دغدغه خانواده‌های بیماران سرطانی فقط دارو و درمان نبوده بلکه حمایت‌های تسکینی است. این حمایت‌های تسکینی تا قبل از مرگ در بیمار ادامه خواهد داشت.

ابوالقاسمی گفت: حمایت‌های تسکینی جز بسته‌های بیمه‌ای نبوده است. حمایت‌های روانی از خانواده‌ها باید به خوبی انجام شود.

محمد واعظی رئیس بخش سرطان بیمارستان شریعتی گفت: یک بیمار سرطانی شاید تا سال‌ها زندگی کند اما لفظ سرطان فشار زیادی به خانواده‌ها وارد می‌شود.

به گفته وی پیش بینی می‌شود که تا سال ۱۴۰۴ به ازای هر هزار نفر تعداد ۱۶٠ بیمار مبتلا به سرطان در کشور داشته باشیم و این امار در حال حاضر در حدود ۱۱۲ نفر به ازای هزار نفر است.

او افزود: اقدامات تسکینی در بیمار مبتلا به سرطان تا آخر عمر اش باید انجام شود. شیوه نامه خدمات تسکینی در وزارت بهداشت نوشته شده است.

محمد جهانگیری گفت: یکی از بحث‌های جدی در خصوص بیماری سرطان به عنوان بیماری مزمن در دنیا مسئله مدیریت این بیماری است و باید یک هم افزایی برای مقابله با بیماری سرطان داشته باشیم. او افزود: باید یک همکاری علمی و اجرایی بیشتر بین نهاد‌های زیر ربط انجام شود.

جهانگیری گفت: با خیربن تجهزات پزشکی تقاهم نامه ای با هدف تامین تجهیزات بیماران سرطانی به امضا رسیده است و در حال حاضر خدمات مراقبتی و تسکینی در منزل انجام می شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر